Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твПрепоръчвам на двете водещи лица

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твПрепоръчвам на двете водещи лица
Коментари Харесай

Иван Гарелов: Скептичен съм към Петков и Василев, защото пада голяма самореклама, много са ми американски

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Препоръчвам на двете водещи лица във към момента несъществуващата нова партия, за която всички приказват, да спрат да лъжат. Апелирам към това към всички български политици, с цел да имат триумф. 

Това разяснява в ефира на Нова тв математикът Михаил Констонтинов.

Веднага мога да ви кажа няколко неистини, които чухме. Първата е, че преди известно време единия от тях сподели, че документа му бил в Букурещ. Оказа се, че това не е документа, който се желае, а документ, че молбата му за отвод от канадско поданство е постъпила. Или той лъже, или канадското външно министерство, уточни той.

След тези нови избори би трябвало да имаме държавно управление, тъй като към този момент няма накъде. За да стане това, чакам да стартира вътре в партиите да стартира някакво прегрупиране. Очаквам да има някакво прегрупиране освен в протестните партии, само че и в тези на статуквото, тъй като няма по какъв начин да стане другояче. Другият фактор е влизането на нови партии в Народното събрание. Вероятно ще влезе и " Възраждане ", която може би ще повлияе малко. А що се отнася до новата партия - дали тя ще е катализатор, аз за разлика от всеобщата реклама съм малко песимистичен. Много по американски се държат тия двата, мго самореклами, това ми е малко допълнително. Това нищо не значи - може да са доброжелателни хората, само че толкоз самохвалби просто не са признати в българския нрав и по тази причина съм песимистичен. Българите така и така мъчно се доверяват на някого, а какво остава за някой, който идва и стартира да се бие в гърдите, разяснява Иван Гарелов.  

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР